Potravinová sebestačnosť - stratégia rozvoja potravinárskeho priemyslu - Galovská, Marcela
Potravinová sebestačnosť Slovenska. Slabé a silné stránky potravinárstva v SR. Hlavné príležitosti potravinárstva v SR. Vývoz a dovoz potravinárskych výrobkov.