Súčasný stav slovenského poľnohospodárstva v porovnaní s vybranými členskými krajinami Európskej únie - Beňová, Martina
Charakteristika poľnohospodárskeho sektora v jednotlivých krajoch Slovenska. Ekonomické ukazovatele poľnohospodárskej výroby v jednotlivých krajoch. Pozícia slovenského poľnohospodárstva po vstupe do EÚ. Poľnohospodárstvo vo vybraných členských krajinách EÚ.