Postavenie a podpora malých, mladých a rodinných farmárov na Slovensku - Marečková, Zuzana
Súčasný stav rozvoja rodinných fariem a podnikania mladých a malých farmárov v SR. Podporné mechanizmy pre malých, mladých a rodinných farmárov.