Manažérske rozhodnutia vo vybraných odvetviach na Slovensku - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Výsledky dotazníkového prieskumu, ktorého sa zúčastnilo 20 podnikov a cieľom ktorého bolo získať informácie o manažérskych rozhodnutiach v slovenských podnikoch. Rozhodovania manažérov v oblasti konkurencie na trhu, vo vzťahu k dodávateľom, zákazníkom a substitútom (Porterov model).