Základné ekonomické ukazovatele v poľnohospodárstve Slovenskej republiky - Tóth, Miroslav, 1961-
Poľnohospodárstvo ako tradičné odvetvie národného hospodárstva. Vývoj základných ekonomických ukazovateľov v poľnohospodárstve Slovenskej republiky za roky 2008 až 2012. Výnosy, náklady a hospodársky výsledok.