Podnikanie v poľnohospodárskych podnikoch vo väzbe na spoločnú poľnohospodársku politiku - Šúbertová, Elena
Zásady spoločnej poľnohospodárskej politiky (SPP) krajín Európskej únie. Nástroje SPP. Financovanie výdavkov patriacich do SPP.