Význam mikro podnikov pre slovenskú ekonomiku - Tóthová, Alena, 1968-
Vybrané ukazovatele vývoja ekonomiky SR. Charakteristika podnikateľského prostredia v SR. Rozdelenie podnikateľských subjektov do jednotlivých regiónov Slovenska. Charakteristika mikropodnikov a ich význam pre slovenskú ekonomiku.