Vývoj chovu hovädzieho dobytka na Slovensku v rokoch 1997 až 2013 - Tóth, Miroslav, 1961-
Vývoj stavov hovädzieho dobytka, dojných kráv, produkcie teliat a mlieka v SR. Návrh opatrení na zlepšenie intenzity chovu hovädzieho dobytka a produkcie mäsa a mlieka.