Pohľad na mzdy na Slovensku v roku 2013 - Bolgáč, Ján, 1959-
Diferenciácia miezd a ich posúdenie pomocou mier variability. Úroveň miezd sledovaním mzdovej diferenciácie a denivelizačných tendencií. Celoslovenský pohľad a štatistika za jednotlivé kraje.