Vplyv vekových skupín na zmenu ukazovateľa strednej dĺžky života - Coss, Soňa
Analýza vplyvu vekových skupín na zmenu strednej dĺžky života pri narodení. Špecifiká vekovej štruktúry populácie a samotný rozsah zmien intenzity úmrtnosti v sledovanom období.