Osobitosti účtovania a vykazovania mikro účtovnej jednotky - Tučníková, Daniela
Zavedenie nového typu účtovnej jednotky – mikro účtovnej jednotky možno považovať za jedno z opatrení vlády prijatých na zlepšenie podnikateľského prostredia. Vymedzemie mikro účtovnej jednotky a osobitosti jej účtovania. Vykazovanie mikro účtovnej jednotky.