Nové požiadavky na poskytovanie informácií o potravinách spotrebiteľom - Košútová, Tatiana, 1962-
Prezentácia nových pravidiel pri poskytovaní informácií o potravinách spotrebiteľom, ktoré vznikli zjednodušením európskej legislatívy.