O roli diplomatičeskogo jazyka i neobchodimosti jego sistematičeskogo obučenija v processe podgotovki buduščich specialistov v oblasti meždunarodnych otnošenij - Rusiňáková, Jarmila, 1959-
Úloha diplomatického jazyka a význam jeho výučby v procese prípravy budúcich odborníkov v oblasti medzinárodných vzťahov.