Dĺžka pracovného času a jeho vplyv na zamestnanca - Viskupičová, Jana
Problematika pracovného času, vybrané druhy pracovného času, dôležitosť určenia jeho dĺžky vzhľadom na nutnosť podania požadovaného pracovného výkonu a následnej regenerácie pracovných síl.