Zvyšovanie konkurencieschopnosti Slovenskej republiky prostredníctvom prehlbovania ekonomických vzťahov vybraných krajín I - Zambijská republika - Šprochová, Lenka
Identifikácia faktorov zvyšovania konkurencieschopnosti SR prostredníctvom prehlbovania ekonomických vzťahov vybraných krajín (Čína, Zambia a SR).