Konkurenčná výhoda a jej využitie v praxi - Vrtíková, Kristína
Poznanie konkurencieschopnosti podniku vo veľkej miere závisí od poznania stavu podnikateľského prostredia. Vymedzenie konkurenčnej výhody podniku Škoda Auto a.s. Externé a interné podmienky pre vznik konkurenčnej výhody. Zhrnutie konkurenčnej výhody modelu Škoda Superb. Udržiavanie konkurenčnej výhody.