Determinanty výroby privátnych značiek - Hrnčiarová Turčiaková, Anna
Charakteristika privátnych značiek (privat label PL). Skúmanie záujmu kapacitne obmedzeného výrobcu vyrábať PL a či bude od neho v takomto prípade predajca požadovať výrobu PL. Rámec a časový rozpis procesu. Strategické rozhodovanie predajcov.