Pracovná doba, migréna a vnímaná pracovná záťaž - Zagoršek, Branislav, 1984-
Problematika pracovnej doby. Problémy vytvorené v prostredí postindustriálnej éry podnikania, kde informačné technológie umožňujú prácu z domu, pričom kolidujú domácnosť a práca a zamestnanci vnímajú vyššiu záťaž. Výskum dotazníkovým prieskumom. Identifikácia a vysvetlenie významných súvislostí pracovnej doby, migrén a pracovnej záťaže.