[Riadenie rizík v medzinárodnom obchode: praktikum 1.] - Furdová, Lucia, 1984-
Recenzia na publikáciu, ktorá sa zameriava na aktuálnu problematiku týkajúcu sa manažmentu rizika nefinančných podnikateľských subjektov zahraničnoochodných operácií, či na metódy ich riadenia.