Problematika výučby anglického odborného jazyka na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Ondrejová, Zuzana, 1953-
Problémy, s ktorými sa potýkajú učitelia pri výučbe a študenti Ekonomickej univerzity v Bratislave pri osvojovaní si odborného anglického jazyka. Výskyt chýb na úrovni gramatickej, štylistickej a sémantickej. Pripravenosť študentov na štúdium odborného anglického jazyka, ich lexikografická kompetencia, ako aj výber vhodných učebníc pre daný predmet.