Čím sa zaoberá demografia podnikov - Vojtková, Mária, 1966-
Základné ukazovatele zamerané na charakterizovanie počtu vzniknutých a zaniknutých podnikov v rámci EÚ a ukazovateľov počtu zamestnaných v uvedených podnikoch, ktoré súvisia aj s prežitím podnikov v čase.