Výučba argumentačných postupov na hodinách odborného cudzieho jazyka v akademickom prostredí - Rizeková, Iveta, 1961-
Koncept argumentácie a argumentu. Rôzne názory na vzťah argumentácie a vedy. Argumentačné situácie v kontexte univerzitnej výučby.