Psychologické aspekty možností moderných komunikačných zariadení versus ich reálne využitie v praxi - Ácsová, Timea
Súčasné postoje ľudí v spoločnosti, ich názory na moderné komunikačné zariadenia a najnovšie aplikácie. Autori sa zameriavajú na poznanie a využitie bankových aplikácií, ktoré zažívajú v súčasnosti najinovatívnejšie pokusy o zmeny. Ovplyvňujú každého z nás, preto je dôležité si objasniť základné pojmy a spôsob ich fungovania. Ich perspektívy sú veľmi sľubné. Orientujú sa na užívateľské rozhranie komunikačných zariadení a na nimi spojené aplikácie a funkcie. Výsledky dotazníkového prieskumu.