Communication of a company - Pápaiová, Adriana
Princípy a zložky komunikácie v podniku. Interná a externá komunikácia. Podnikové aktivity, funkcie podniku, motivačné faktory podnikania. Definícia podnikového prostredia. Ciele a stratégie podniku.