Adaptácia a využitie IKT v cestovnom ruchu - Benešová, Dana, 1958-
Predpokladané trendy v oblasti informačných a komunikačných technológií v cestovnom ruchu, najmä trend zavádzania a využívania mobility v podnikoch cestovného ruchu a medzi klientmi cestovného ruchu v SR.