Identifikácia slabých stránok spoločnosti Drevodomy Rajec prostredníctvom prieskumu spokojnosti zákazníkov - Bronček, Juraj
Výrobná bilancia firmy Drevodomy Rajec. Prieskum najfrekventovanejších slabých stránok výrobného procesu firmy. Boli to slabá spätná väzba, slabá logistika, fakt, že firmu ťahá jej vedenie a nie pracovníci a nedostatočná informovanosť o technických problémoch starších zákazníkov.