Návrh produktu Moja karta - Bučányová, Eva
Spoločnosť Incoma Slovakia sa v rámci projektu Moje karty zamerala na uľahčenie nákupného procesu spotrebiteľov vytvorením mobilnej aplikácie. Táto aplikácia umožňuje efektívnejšie využívanie vernostných kariet zákazníkov a zrýchlenie a zjednodušenie platobného styku. Cieľom tohto projektu je zjednotenie zákazníckych kariet v rámci aplikácie pre smartfony a iphony a zabezpečiť tak používateľom pohodlné a bezproblémové nakupovanie bez stresu. Prínosy a nedostatky realizácie projektu.