Inflation vs Unemployment: Some Polemic Issues - Lisý, Ján
Inflácia a nezamestnanosť v európskom kontexte. Teórie vzťahu nezamestnanosti a inflácie - Keynes, Phillips, Samuelsson a Solow, Friedman a Phelps a Krugman (2013).