Generácie X,Y,Z a ich vplyv na trh práce - Čvirik, Marián, 1992-
Generácie na trhu práce. Aktuálny stav generácii na svetovom trhu práce. Generácie na Slovensku sa vyvíjajú podobným smerom ako generácie v zahraničí, ale momentálne nedosahujú identické charakteristiky. Dôvodom môže byť pomalší technologický a technický vývoj ako v zahraničí, zlá ekonomická situácia subjektov, vplyv hospodárskej krízy, a iné.