Aktuálne otázky aplikačnej praxe povinných osôb vo vzťahu k právu na informácie - Horvat, Matej
Právo na informácie, ktoré uznáva Ústava Slovenskej republiky ako jedno zo základných politických práv. Postup povinných osôb podľa par. 2 ods. 3 InfoZ (zákona o slobodnom prístupe k informáciám) pri vydaní rozhodnutia o nesprístupnení informácie. Priestupok na úseku práva na prístup k informáciám.