Regional Evidence on Okun's Law in Czech Republic and Slovakia - Ďurech, Richard
Ukazovatele regionálnej disparity: nezamestnanosť, output, domáce a zahraničné investície a výdavky na vedu a výskum a infraštruktúru. Regionálna nelinearita v regionálnom Okunovom zákone.