Analýza čistých príjmov krajín V4 v porovnaní s krajinami EU - König, Brian, 1983-
Disparita životnej úrovne vyjadrenej prostredníctvom čistého ročného príjmu obyvateľa. Príjmové nerovnosti sú porovnávané v rámci krajín V4 a krajín Európskej únie.