Predikcia odchodu zákazníkov pomocou metód analýzy prežitia - Brezina, Ivan, ml
Možnosti použitia metód známych z oblasti analýzy prežitia a problém odlivu zákazníkov, ktoré sa bežne aplikujú v oblasti životného poistenia. Faktory, ktoré môžu tento jav vysvetľovať. Analýza prežitia nám umožňuje opísať odliv z pohľadu individuálneho zákazníka.