Innovacionnyj sojuz - ključevaja iniciativa strategii "Jevropa 2020" - Gonda, Vladimír
Päť hlavných cieľov stratégie Európa 2020. Inovatívna únia - kľúčová iniciatíva Európskej únie. Horizont 2020 a iné iniciatívy Európskej komisie.