Normalizovaná produkčná funkcia s konštantnou elasticitou substitúcie vstupov - Szomolányi, Karol, 1976-
Aktuálne prístupy opísania výroby využívajú normalizovanú CES produkčnú funkciu, ktorej parametre možno zmysluplne ekonomicky interpretovať. Normalizácia CES produkčnej funkcie umožňuje zmysluplne ekonomicky interpretovať jej parametre a korektne realizovať komparatívnu statiku.