.NET application searching for data in a log file of the KUKA industrial welding robot - Košťál, Igor, 1962-
TCP (Tool Center Point) a jeho kalibrácia na koordináciu pohybov robota a jeho nástrojov. Postup tvorby robotickej pracovnej stanice a programovanie robota. Aplikácia .NET v programovacom jazyku C#. Podmienky vybavenia počítača k inštalácii aplikácie.