Indexovanie ako zaujímavá investičná stratégia aj pre bohatých investorov - Adamík, Marián
Investície do akciového indexu. Najznámejšie akciové indexy. Indexovanie ako stratégia aj Warrena Buffeta. Index vs. Blue Chips.