Rating a ranking ako spôsob hodnotenia kvality vysokého školstva - Kováč, Filip
Teoretické vymedzenie hodnotenia kvality na vysokých školách. Moderné indikátory hodnotenia kvality. Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia na Slovensku. Poslanie Akreditačnej komisie. Hodnotenie kvality vysokoškolského štúdia vo svete. Analýza postavenia slovenských a európskych univerzít v porovnaní so svetovou elitou pri zohľadnení aktuálnych výsledkov zahraničných rankingových agentúr.