Turistovi treba ponúknuť aktívny oddych - Fodranová, Iveta, 1959-
Cestovný ruch na Slovensku. Ekonomická a sociálna stabilita turistickej oblasti s možnosťou zavádzať opatrenia v oblasti ochrany životného prostredia na zabezpečenie udržateľnosti turistickej lokality.