Produktové inovácie ako faktor zvyšovania konkurencieschopnosti podniku - Šafárová, Jana
Návrh produktovej inovácie pre konkrétnu spoločnosť a vypracovanie plánu uvedenia nového produktu na trh (robotického čističa podláh na báze pary - iRobot) v snahe zvýšiť jej konkurencieschopnosť. Analýza trhu produktov príbuzných uvádzanému inovatívnemu produktu, analýza konkurencie, návrh vhodnej marketingovej komunikácie pre uvedenie inovatívneho produktu na trh.