Miesto emócií v marketingovej komunikačnej politike produktov a služieb - Šášiková, Mária
Emócie a ich význam v marketingovej komunikačnej politike. Vplyv emócií na spotrebiteľa a využitie emócií v marketingovej komunikačnej politike. Skúmanie reakcie spotrebiteľov na marketingové podnety prostredníctvom neuromarketingu. Marketingová komunikačná politika ako súčasť marketingového mixu. Trendy, značky a emócie v reklame, psychológia konceptu lovemarks. Trendy a emócie v podpore predaja, v osobnom predaji, v public relations, v priamom marketingu.