Analýza súčasného stavu nezamestnanosti absolventov stredných a vysokých škôl na Slovensku - Lennerová, Ivana, 1979-
Nezamestnanosť absolventov stredných a vysokých škôl v období rokov 2000 až 2013. Počet nezamestnaných absolventov s ukončeným SOU a SŠ - bez maturity a s maturitou. Regionálne diferencie v nezamestnanosti. Prehľad nezamestnaných absolventov stredných a vysokých škôl. Voľné pracovné miesta pre absolventov stredných a vysokých škôl na Slovensku.