Comparison of Linguistic Summaries and Fuzzy Functional Dependencies Related to Data Mining - Hudec, Miroslav, 1969-
Relačné vedomosti a závislosti medzi dátami. Význam fuzzy logiky pri dolovaní dát. Funkčné fuzzy závislosti. Lingvistické zhrnutia (linguistic summaries - LS) extrakcie relačných znalostí v dátach. Konštrukcia LS.