Investície do ľudského kapitálu a ich vplyv na trh práce - Martincová, Marta, 1955-
Investície do ľudského kapitálu a ich vplyv na trh práce. Analýza výdavkov na vzdelávanie a ich vplyv na trh práce. Publikácia OECD: Pohľad na vzdelávanie 2013, OECD v číslach. Výdavky na vzdelávacie inštitúcie ako percento HDP podľa stupňa vzdelávania v roku 2010. Mzdové náklady na platy učiteľov podľa stupňa vzdelania v USD vo vybraných krajinách OECD.