<The> Impact of Global Economic and Financial Crisis on Regional Local Government in the Slovak Republic - Neubauerová, Erika, 1968-
Teoretické prístupy k definícii konceptu regiónu. Regionalizácia v podmienkach Slovenska. Dopad krízy na samosprávne regióny. Analýza manažmentu samospráv v rokoch 2010-2012.