Korekcia vnímania ekonomického rastu v kontexte novej ekonomickej reality - Rozborilová, Dária
Ekonomický rast v kontexte novej ekonomickej reality. Korekcia vnímania ekonomického rastu a tempo ekonomického rastu. Problém vymedzenia ekonomického rastu. Problém vnímania ekonomického rastu ako cieľa ekonomických aktivít. Problém vnímania ekonomického rastu ako podmienky rastu prosperity. Problém nedocenenia alebo preceňovania významu limitov ekonomického rastu. Závery a politické odporúčania.