Inštitucionálna podmienenosť ekonomického rozvoja - Fifeková, Elena
Inštitucionálny prístup k ekonomickému rozvoju. Vzťah ekonomickej výkonnosti a inštitucionálnej kvality vybraných krajín. Inštitucionálna konvergencia kohéznych ekonomík. Kľúčové výzvy v národných programoch reforiem v EÚ. Úroveň ľudského rozvoja a kvality inštitúcií v roku 2013.