<The> Impact of the financial crisis on the real economy - a european perspective - Dziurová, Valéria, 1986-
Význam súčasného roka vo vývoji svetovej ekonomiky prostredníctvom grafickej metódy a metódy komparácie. Priemerný rast HDP v rozvinutých ekonomikách v porovnaní s rastom v roku 2013. Proces obnovy a tempo ekonomického rastu.