Európsky trh retailingu - Čihovská, Viera
Charakter európskeho retailingu. Podiel vnútorného obchodu na tvorbe HDP, jeho podiel na zamestnanosti v EÚ a v SR. Európske typy retailingu - store retail, non-store retail. Priamy predaj, internetové podnikanie, internetový obchod, internetový marketing. Perspektívy európskeho retailingu.