Nerovnoměrné rozdělení příjmu ve světě - Veselková, Alexandra
Nerovnomerné rozdelenie bohatstva vo svete. Pyramída bohatstva v globálnom meradle. Rast príjmovej nerovnosti a jej príčiny. Návrhy riešenia - T. Piketty verzus R. J. Schiller.